Verkeersvoorzieningen

  

X Stream heeft voor eigen gebruik en verhuur verschillende verkeersvoorzieningen ontwikkeld:

 

Mobiele Smiley: Met de zelf ontwikkelde mobiele smiley is het mogelijk om op iedere willekeurige plek een tijdelijke snelheidsattentie te plaatsen. Deze positieve benadering laat een daling zien van 30% te snelle rijders. Daarnaast is het ook mogelijk als attentiebord te gebruiken door de smiley van teksten en afbeeldingen te voorzien. Klik op de onderstaande links voor voorbeelden van toepassingen.

 

Materiaalwagen met actieraam: De materiaalwagen met actieraam wordt ingezet bij het plaatsen van mechanische verkeerstellers, maar kan door de klapborden ook voor andere doeleinden gebruikt worden.

  
Tekstkar: De tekstkar wordt ingezet bij evenementen en wegwerkzaaheden. Standaard vier tekstregels waarop afwisselend korte boodschappen kunnen worden getoond. Ook is het mogelijk symbolen of afbeeldingen te tonen.

 

Voorwaarschuwingswagen: De voorwaarschuwingswagen kan gebruikt worden bij bijvoorbeeld maaiwerkzaamheden langs provinciale- of gemeentelijke wegen. Ook wordt de wagen ingezet als reclamekar bij evenementen.   

Mobiele Smiley

Materiaalwagen met actieraam 

  Voorwaarschuwingswagen